actiepunten voor

verduurzamen

 

Heb je reeds een energielabel ontvangen, maar valt de uitslag hiervan een beetje tegen? En wil je graag direct in actie komen om jouw woning of bedrijfspand te verduurzamen? Of ben je momenteel al goed bezig op het gebied van verduurzaming, maar wil je nog verbeteringen doorvoeren op dat gebied? Onze adviseurs helpen je hierbij graag!

aan de slag met

ENERGIEBESPARENDE MAATREGELEN

Advies voor een beter energielabel

Heb je inmiddels het energielabel ontvangen, maar valt de uitkomst tegen? Win dan advies in bij één van onze professionals om je woning of bedrijfspand te verduurzamen. Op deze manier kun je in zeer korte tijd een duurzame vertaalslag maken. 

Duurzame maatregelen voor woning of bedrijfspand

Of heb jij zelf iets ondervonden aan de woning of het pand wat je graag wilt verbeteren? Denk aan ledverlichting, zonnepanelen of lucht-warmtepomp. Graag dan gerust meer informatie aan over energiebesparende toepassingen.

I

Meer duurzame modules toevoegen

Maar misschien ben jij al super actief op het gebied van energiebesparende maatregelen. Mocht dit het geval zijn, dan kan het altijd slim zijn om het energiebesparende proces verder uit te diepen. Welke aanvullende acties kun je bijvoorbeeld nemen zodra je al zonnepanelen hebt?